nieuws

Agendatip: Film Medianeras van Taretto

Geen categorie

Vanaf morgen, 27 oktober, draait de Argentijnse romantische-komedie Medianeras in de Nederlandse Filmtheaters. Deze film van regisseur Gustavo Taretto gaat over de architectuur en gebouwen van Buenos Aires én het vinden van de ware.

Agendatip: Film Medianeras van Taretto

Architectuur en liefde gaan prima samen

Medianeras is in de eerste plaats een must-see door de fantastische beelden van Buenos Aires, de hoofdstad van Argentinië. De eindeloze sequenties van gebouwen en verschillende bouwstijlen maken de film een ware ode aan deze Zuid-Amerikaanse stad.

De tweede verhaallijn maakt dat de film ook mensen aanspreekt, die iets minder geïnteresseerd zijn in steden en architectuur. Kun je nog eens iemand meenemen. In deze duizelingwekkende metropool wonen Martin en Mariana, twee hipsters die het maar niet lukt de ware te vinden. Toch is het vanaf het begin duidelijk dat de twee soulmates elkaar zullen ontmoeten.

Reageer op dit artikel