nieuws

Samenwerking LKSVDD en Reitsema resulteert in overwinning

Geen categorie

De samenwerking tussen LKSVDD (Leijh Kappelhoff Seckel van den Dobbelsteen architecten) en Reitsema & Partners heeft geresulteerd in een overwinning van een Europese architectenselectie voor de nieuwbouw van een brede school in Diemen.

Samenwerking LKSVDD en Reitsema resulteert in overwinning

 

 

 

Het toekomstige gebouw krijgt een open leeromgeving in de vorm van zes leerunits. Het multifunctionele karakter en de uitstraling naar de buurt zijn geïntegreerd in het ontwerp van LKSVDD en Reitsema & Partners. De opgave bestaat uit 3975 m2 BVO voor twee basisscholen, peuterspeelzaal, buitenschoolse opvang en welzijnswerk.

 Weesp Brede school Kors Breijer in Weesp

Ook in Weesp sleepte LKSVDD de overwinning voor de brede school Kors Breijer in de wacht. Hier wordt het ontwerp in de bestaande wijk ingepast. De brede school gaat bestaan uit 2960 m2 BVO voor de bouw van een 16-klassige basisschool, kinderopvang, peuterspeelzaal en een sportvoorziening.

Reageer op dit artikel