nieuws

Ronald Schleurholts voorzitter Living Daylights

Geen categorie

Ronald Schleurholts is gekozen tot nieuwe voorzitter van Stichting Living Daylights (SLD) Hij zal op 26 april de voorzittershamer overnemen van Paul de Ruiter, die de functie vijf jaar heeft bekleed. SLD nodigt geïnteresseerden uit om bij deze gelegenheid aanwezig te zijn, vanaf 18.00 uur in het Valscherm in Amsterdam.

Ronald Schleurholts voorzitter Living Daylights

Schleurholts (partner bij cepezed) heeft in zijn werk als architect overtuigend bewijs geleverd van zijn affiniteit met daglicht in de architectuur en is het voorzitterschap volgens de SLD meer dan waardig. Net als Paul de Ruiter is hij overtuigd van het belang van goed daglicht in gebouwen en de noodzaak om daar als Stichting de aandacht op te blijven vestigen. Schleurholts won in 2008 de Daylight Award met het kantoorgebouw Westraven. Het bestuur acht hem uitermate geschikt om om nieuwe visies en architectuurconcepten te presenteren waar daglicht centraal staat.

Het programma start met een presentatie van de toepassing van het daglicht in het Valscherm. Na lezingen van De Ruiter en Schleurholts zal lichtontwerper en oprichter van het Instituut Lichtontwerpen Henk van der Geest spreken. Van der Geest is de adviseur geweest van de toepassing van het licht in het in- en exterieur van Daylight Award 2010 winnaar FPC De Oostvaarderskliniek in Almere. Daarna is er ruimte voor discussie, om af te sluiten met een borrel.

Aanmelden kan via lw@livingdaylights.nl

Reageer op dit artikel