nieuws

Powerhouse richt Victoire zeiljachten opnieuw in

Geen categorie

Dat architecten hun creativiteit kunnen uitleven van stoel tot stad blijkt maar weer eens. Zo ook, Nanne de Ru en Charles Bessard, oprichters van het Nederlands- Deense Powerhouse Company. Zij tekenen voor het redesign van de Victoire zeiljachten V37 en V42 en het ontwerp van het interieur. Dick Koopmans draagt zorg voor de technische detaillering en waarborgt de zeileigenschappen van deze modellen.

Powerhouse richt Victoire zeiljachten opnieuw in

 

 

Nanne de Ru en Charles Bessard, oprichters van Powerhouse Company pasten onder andere de mallen van de belijning aan. Het dek is geheel in teak uitgevoerd, waardoor het een strakke en ‘schone’ uitstraling krijgt. De twee modellen zijn aangepast aan de huidige eisen die aan een modern zeiljacht worden gesteld.

De Ru: “Er is veel nadruk op de ervaring van ruimte terwijl het comfort en gebruiksgemak is vergroot. Een multifunctionele zithoek maakt de boot compleet.

 

Reageer op dit artikel