nieuws

Europese prijs voor BK City

Geen categorie

De faculteit Bouwkunde van de TU Delft heeft met het project BK City een Europese prijs gewonnen voor het behoud van Cultureel Erfgoed: de EU Prize for Cultural Heritage/Europa Nostra Awards 2011. De prijs wordt op 10 juni uitgereikt.

Europese prijs voor BK City

De jury waardeert de lichte manier waarop het gebouw is gerenoveerd en het creatieve, flexibele gebruik van de beschikbare ruimtes om een dynamische leeromgeving te creëren. “Het is een integrale prestatie die getuigt van grote moed.”

Andere Nederlandse winnaars

  • In de categorie Diensten: Bond Heemschut, Amsterdam
  • In de categorie Onderwijs, training en bewustmaking: ARTZUID – Sculptures and Architecture in Amsterdam

Belgische winnaars in de categorie conservering

Belgische winnaars in de categorie onderwijs, training en bewustmaking

Een complete lijst van alle 27 winnaars

Reageer op dit artikel