nieuws

3M Sign Contest daagt architecten en signmakers uit

Geen categorie

Wie bedacht een superslimme oplossing met 3M glasfolies? Wie maakte het meest originele ontwerp? En wie monteerde visuals van uitmuntende kwaliteit? Signmakers en architecten kunnen foto’s van hun mooiste glasfolieprojecten insturen naar de 3M Sign Contest.

3M Sign Contest daagt architecten en signmakers uit

 

 

3M Fasara Interieur Design Films zijn doorschijnend grafische films gemaakt van duurzaam polyester met een mat oppervlak voor de privacy, decoratieve en architectonische toepassingen op glas. Het licht wordt hierbij zacht verspreidt, waardoor er in iedere ruimte een rustige sfeer wordt gecreëerd, zonder de bijbehoren hoge kosten.

Het gebruik van Fasara interieur folies neemt in Europa steeds meer toe. Speciaal hiervoor heeft 3M meer dan 45 verschillende populaire types op korte rol (1,27 meter x 9 meter) op voorraad liggen. Ideaal voor kleinere projecten die snel opgeleverd moeten worden! Ook 9 populaire types op grote rollen (30 meter) liggen nu standaard op voorraad.

Prijsvraag

Iedereen kan zijn stem uitbrengen op zijn favoriete project op de speciale website van 3M Nederland www.3M.nl/SignContest. De vijf populairste projecten dingen mee naar de hoofdprijs. Een vakjury, bestaande uit 3 professionals uit de vakgebieden Signmakers, Architectuur en Facilitair Management, zal de uiteindelijke winnaar bepalen. De winnaar, gekozen door het publiek en een vakjury, wint een abseil-event ter waarde van 1.600

Kijk hier voor meer informatie over de Fasara kort rollen of alles over de 3M Sign Contest

Reageer op dit artikel