nieuws

Winkelcentrum De Saen in Assendelft, Zaanstad opent deuren

Geen categorie

Winkelcentrum De Saen in Assendelft, Zaanstad, opent 2 september officieel zijn deuren. Het project omvat in totaal ongeveer 8.000 m2 winkelruimte en horeca, 212 koop- en huurappartementen, een zorgcentrum van 1.200 m2 en 440 parkeerplaatsen. Het ontwerp voor het centrumgebied is afkomstig van architectenbureau KOW uit Den Haag.

Winkelcentrum De Saen in Assendelft, Zaanstad opent deuren

 

 

Het winkelcentrum is in opdracht van OBAN ontwikkeld, verhuurd en verkocht door gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM. OBAN is het samenwerkingsverband van AM, Van der Gragt Ontwikkelings- en Exploitatiemaatschappij en Bouwfonds.De uitvoering was in handen van de bouwcombinatie bestaande uit BAM Woningbouw en BAM Utiliteitsbouw.

De 149 huurwoningen uit het project van architectenbureau KOW zijn verkocht aan woningcorporatie Eigen Haard en Parteon. Van de 63 koopwoningen zijn er nog twaalf te koop. Het gezondheidscentrum is verkocht aan Eigen Haard. Naar verwachting opent het zorgcentrum op 4 oktober zijn deuren. Hoorne Vastgoed heeft de 7.400 m2 winkelruimte en het parkeerdek met 128 parkeerplaatsen in belegging genomen.

Bron: Vastgoedmarkt.nl

Reageer op dit artikel