nieuws

Volgen en gevolgd worden tijdens LAi 2010

Geen categorie

Ook dit jaar kan de feestelijke uitreiking van de LAi- en Mart Stamprijs rekenen op flinke belangstelling. Het belooft een bijzondere editie te worden, die het tienjarig bestaan van dit evenement markeert. Meer dan 500 gasten zullen zich donderdag 25 november verzamelen in De Bazel in Amsterdam. Alle tweets over het evenement, inclusief een redactioneel verslag, worden verzameld onder de hashtag #lai10.

Volgen en gevolgd worden tijdens LAi 2010

Via twitter zal de redactie de prijsuitreiking verslaan, gevolgd door society-berichtgeving over het spetterende feest waar ongetwijfeld genoeg bekende ontwerpers de revue zullen passeren. Daarnaast worden gasten van harte uitgenodigd om hun observaties, commentaar en felicitaties via #lai10 in de twitterstroom te laten belanden. Getweete foto’s worden zeer gewaardeerd!

Op productie.dearchitect.nl/twitter kunnen ook niet-twtteraars alle berichten lezen en de foto’s bekijken. 

Reageer op dit artikel