nieuws

Nominaties duurzame woningen

Geen categorie

WVTTK architecten uit Eindhoven en Faro architecten uit Lisserbroek/Zutphen behoren tot de genomineerden van de door Natuhome uitgeschreven prijsvraag ‘Wie bouwt de meest duurzame woning van Nederland?’.

Nominaties duurzame woningen

 

 

 

WVTTK (House of Tomorrow Today) en Faro nemen het op tegen Dura Vermeer, Libellahuis (Nieuwegein), Nulwoning (Groenlo) en de  IQOONwoning (Heerhugowaard)

Natuhome staat voor goedkoper en sneller bouwen zonder faalkosten. Er wordt onder meer gebruik gemaakt van cradle to cradle materialen. Het bouwproces van Natuhome is toe te passen voor duurzame woon-zorg, woningen, bestaande gebouwen, kantoren, utiliteit, recreatiewoningen en wonen op het water.

Op woensdag 15 december wordt bekend gemaakt wie de titel ‘Meest duurzame woning van Nederland’ mag dragen.

 

Reageer op dit artikel