nieuws

Website en Social Media platform Remise West van start

Geen categorie

Met een digitaal ontmoetingsplatform wil ontwikkelaar Lingotto het ontwerp van Liesbeth van der Pol voor de renovatie van Remise West aan geïnteresseerden laten zien, ideeën delen en de discussie erover aangaan.

Website en Social Media platform Remise West van start

Website www.remisewest.nl combineert beeld, geluid, tekst en discussie, met aandacht voor de sociale media zoals YouTube en Twitter. De site is opgezet om in de komende periode een bijdrage te geven aan de beeldvorming over het plan. Via Twitteraccount @remisewest zal men de aandacht vestigen op actualiteiten en nieuwe onderwerpen op de site.

Volgens het plan krijgt het Amsterdamse stadsdeel West met de verbouwing van de voormalige tramremise aan het Bellamyplein een nieuwe levendige plek waar design, mode en interieur centraal staan. Er komt een einde aan de jarenlange leegstand en de nieuwe bedrijvigheid zal een positieve impuls geven aan het omliggende gebied. Het plan behoudt van het monumentale karakter van het complex.

Reageer op dit artikel