nieuws

Plaats je project voor 31 december

Geen categorie

De afgelopen weken hebben veel bureaus de kans benut om hun mooiste project van 2010 op de website van de Architect te publiceren. Heeft u uw project nog niet geplaatst? De actie Plaats je project loopt nog tot 31 december. U heeft dus nog een week om het project waar uw bureau het meest trots op is te presenteren.

Plaats je project voor 31 december

Ga naar www.deArchitect.nl/plaatsjeproject om uw project direct toe te voegen! Op de site zijn inmiddels al vele geslaagde voorbeelden te zien. Bezoekers gaven de volgende projecten een hoge waardering:

Op de pagina Van onze leden vindt u een compleet overzicht van alle projecten die door abonnees van de Architect zijn toegevoegd.

In 2011 komt er een uitgebreid vervolg op de actie Plaats je project. Houd daarom de nieuwsbrief van de Architect goed in de gaten om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Reageer op dit artikel