nieuws

Internationale BouwBeurs & Material Xperience<br> Een ijzersterke combinatie voor de architect

Geen categorie

Bezoek de Internationale BouwBeurs van maandag 7 februari tot en met zaterdag 12 februari 2011 in Jaarbeurs Utrecht. Gelijktijdig vindt Material Xperience plaats in hal 1. Hét evenement voor de (interieur)architect en de creatieve professional waar het thema ‘Adding Value’ centraal staat. Want een juiste materiaalkeuze geeft het product of project meerwaarde. Laat u inspireren en ontmoet uw netwerk.

Internationale BouwBeurs & Material Xperience<br> Een ijzersterke combinatie voor de architect

 

Op de BouwBeurs volop aandacht voor renovatie, integraal ontwerpen, veiligheid, energie besparen en natuurlijk duurzaamheid. Maar hoe bouwen we duurzaam? Met het label ‘Greenbuild’ wordt de aandacht gericht op kennis, producten en leveranciers die bijdragen aan duurzaamheid in de bouw. Er komt een speciaal Greenbuild Congress, een Greenbuild Innovators Square, de Greenbuild Selection, een Duurzaamheidspaviljoen en het Solar@BouwBeurs Paviljoen.

Bouwbeurs logo 

 Registreer nu voor gratis toegang tot de BouwBeurs en Material Xperience.

Internationale BouwBeurs

7 t/m 12 februari
ma t/m vrij: 9.30 – 17.30 uur
zat: 9.30 – 16.30 uur
www.bouwbeurs.nl

Material Xperience

7 t/m 11 februari

Reageer op dit artikel