nieuws

Gouden Piramide 2011: ruimtelijke projecten

Geen categorie

De Gouden Piramide is geopend voor deelname. Inschrijven kan tot vrijdag 11 maart 2011 17.00 uur. Voordragen kan tot en met 25 februari 2011. De prijsronde 2011 is bestemd voor opdrachtgevers van ruimtelijke projecten.

Gouden Piramide 2011: ruimtelijke projecten

Dat kunnen woonwijken zijn, stadsparken, bedrijventerreinen of omvangrijke infrastructurele werken en wateropgaven, maar ook transformaties van het landelijk gebied die betrekking hebben op de bestemmingen natuur, landschap, landbouw en recreatie. Elke opdrachtgever in Nederland komt in aanmerking, als zijn project past in het thema. Met de uitvoering van het in te zenden project moet in de vier jaren voorafgaand aan de toekenning van de prijs zijn begonnen.

Uitreiking

In het voorjaar nomineert de jury drie tot vijf projecten. Zaterdag 26 november 2011 vindt de uitreiking plaats.

Reageer op dit artikel