nieuws

Dorte Kristensen Building Passion Woman of the Year 2010

Geen categorie

Dorte Kristensen, architectdirecteur bij atelier PRO Den Haag, is uitgeroepen tot winnaar van de Building Passion Woman of the Year 2010 Award tijdens de boekpresentatie van ‘The International Edition’ gisteravond in Lijm- en Cultuur in Delft.

Dorte Kristensen Building Passion Woman of the Year 2010

 

 

 

Naast Dorte Kristensen waren Mariana Idiarte (Mariana Idiarte, Amsterdam), Angela Mannaerts (PMT, Rome), Beatriz Ramo (STAR, Rotterdam) en Mariet Schoenmakers (AM, Nieuwegein) genomineerd. Bij de beoordeling hebben diverse criteria meegespeeld waaronder de positie van rolmodel, de functie zelfstandig hebben bereikt en aantoonbaar vernieuwend zijn in herkenbare resultaten.

Andere criteria waren vechtlust en doorzettingsvermogen, leiderschap, de capaciteit om een invloedrijke rol te spelen, samenwerking tonen in de keten, maatschappelijk verantwoord ondernemen en internationaal gericht zijn.

Kandidaten Building Passion of the Year 2010 

Jury

De jury stond onder voorzitterschap van Anjelica Cicilia (by-AMR©, Rotterdam), Building Passion vrouw van het jaar 2009, Sabine van den Boom (Vandenneboom, Overveen), Mick Eekhout (3TU Speerpunt Bouw, Delft), Mildred Hofkes (Bureau Hofkes Reputatiemanagement, Haarlem), Kees van Iwaarden (Heddes Bouw, Hoorn) en Japke Bouma (nrc.next, Rotterdam).

Building Passion – The International Edition

Tijdens de feestelijke avond werd het boek ‘Building Passion – The International Edition’ gepresenteerd. In dit boek worden 50 Nederlandse vrouwen in de bouw gepresenteerd die in het buitenland werkzaam zijn, en 50 buitenlandse vrouwen die in Nederland hun carrière hebben opgebouwd. Met haar tweede boek wil Laura Stevens laten zien hoe deze vrouwen omgaan met zakelijke cultuurverschillen. Zowel het eerste als het tweede zijn te bestellen via de website: www.buildingpassion.nl

Reageer op dit artikel