nieuws

Plaats je project!

Geen categorie

Op de oproep ‘plaats je project’ van de redactie van de Architect is door veel abonnees gereageerd. Uit de stroom aangeleverde projecten is inmiddels het eerste project, een vakantievilla in Lefkas door Bloem en Lemstra Architecten, gepubliceerd. Tot 31 december kunnen abonnees van de Architect hun meest spraakmakende opgeleverde project van 2010 toevoegen aan de website, productie.dearchitect.nl

Plaats je project!

Naast het invoeren van de projectgegevens en de projectbeschrijving op www.deArchitect.nl/plaatsjeproject is er ruimte voor het uiteenzetten van de context, het achterliggende idee, het programma, de materialisering en/of technische uitwerking. Het project kan worden voorzien van een foto. Op verzoek kunnen meer foto’s worden geplaatst. Dit kan via plaatsjeproject@sdu.nl

Ga naar www.deArchitect.nl/plaatsjeproject voor meer informatie en toelichting over het uploaden.

 

Reageer op dit artikel