nieuws

Groot Klimmendaal winnaar Publieksprijs DDA

Geen categorie

Het publiek heeft Revalidatiecentrum Groot Klimmendaal door Architectenbureau Koen van Velsen, al eerder deze week winnaar van de Dutch Design Awards 2010 in de categorie Beste Interieur Commercieel, verkozen tot de winnaar van de Publieksprijs van de Dutch Design Awards 2010.

Groot Klimmendaal winnaar Publieksprijs DDA

 

 

De andere finalisten voor deze Publieksprijs waren: West8 – Permanente brandgrensmarkering Rotterdam, Jeroen Vinken – Mazzo gordijnen, Philips Design – Robust collection, Lernert & Sander – Roze Filmdagen en Black Magic Marker – De Tweede Wereldoorlog.

Een vakjury selecteerden de finalisten op aspecten als innovatie, emotionele beleving, tijdgeest, styling in materiaal en kleurgebruik, oorspronkelijkheid, duurzaamheid, functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid, ergonomie en veiligheid. Het publiek koos uiteindelijk voor Groot Klimmendaal.

Dutch Design Awards

Dutch Design Awards zijn de gerenommeerde prijzen voor het beste op het gebied van Nederlandse vormgeving, en bestaan uit de wedstrijd, de internationaal reizende tentoonstelling en de productie van het Dutch Design Jaarboek 2010.

 

Reageer op dit artikel