nieuws

Cobouw congres 2010 – Duurzaamheid en rendement

Geen categorie

Duurzaam bouwen is een mooie ambitie – maar hoe maakt u uw plannen waar op rendabele wijze? Die vraag wordt uitvoerig beantwoord op het dagcongres ‘Duurzaamheid en Rendement’, dat op 1 december 2010 plaatsvindt in ’t Spant in Bussum. Een initiatief van Cobouw, dé informatiebron voor bouwend Nederland.

Cobouw congres 2010 – Duurzaamheid en rendement

 

 

Met Cobouw als organisator, met sprekers en workshopleiders van formaat én met een sterke praktijkgerichtheid wordt dit inhoudelijk een ijzersterk congres. Een must voor Architecten en Woningcorporaties.

Met onder andere de sprekers: Dr. Bas van der Griendt, milieumanager Bouwfonds over “Duurzaamheid en Duurzaamheidsaspecten” Drs. Jim Schuyt, bestuurder woningcorporatie de Alliantie en Ing. Willem Otter, BAM Woningbouw en Jurriën Appers, Triodos Bank over W & R Groenwoning. Deze woning voldoet aan de eisen voor groene financiering. BAM Woningbouw heeft in Triodos een partner gevonden die gekoppeld aan de W & R Groenwoning de groenfinanciering aantrekkelijker maakt voor bijvoorbeeld voor architecten en woningcorporaties.

Voor inhoud programma en aanmelden via www.coproducties.nl of www.cobouw.nl/service/duurzaamcongres.html

25%v korting voor abonnees van de bladen: Cobouw, Vastgoedmarkt, Installatie Journaal en de Architect.
En 50% collega-korting

 

 

Reageer op dit artikel