nieuws

Nominaties Building Passion Vrouw van het jaar Award

Geen categorie

De genomineerden voor de Building Passion Vrouw van het jaar Award zijn gekozen. In deze Internationale editie van het Building Passion boek worden 100 + 1 Nederlandse vrouwen in de bouw door initiator Laura Steven gepresenteerd die in het buitenland werkzaam zijn, of buitenlandse vrouwen die in Nederland hun carrière hebben opgebouwd.

Nominaties Building Passion Vrouw van het jaar Award

 

 

 

De genomineerden zijn: Mariana Idiarte (Mariana Idiarte, Amsterdam), Dorte Kristensen (Atelier PRO, Den Haag), Angela Mannaerts (PMT, Milan), Beatriz Ramo (STAR, Rotterdam) en Mariet Schoenmakers (AM, Nieuwegein).

De voorzitter van de jury voor de Building Passion Award, Anjelica Cicilia (by-AMR©, Rotterdam) werd vorig jaar gekozen tot Building Passion vrouw van het jaar. De overige juryleden zijn Sabine van den Boom (Vandenneboom, Overveen), Mick Eekhout (3TU Speerpunt Bouw, Delft), Mildred Hofkes (Bureau Hofkes Reputatiemanagement, Haarlem), Kees van Iwaarden (Heddes Bouw, Hoorn) en Japke Bouma (nrc.next, Rotterdam).

Begin december zal tijdens de boekpresentatie in Delft de winnares bekend worden gemaakt.

Reageer op dit artikel