nieuws

Interieur – BIK TubeLight

Geen categorie

Met de daglichtbuis van BIK Bouwprodukten, de TubeLight, kan er in iedere ruimte gebruik worden gemaakt van daglicht. Dankzij een aantal innovatieve oplossingen haalt deze daglichtbuis het beste uit de zon!

Daglicht vangen op het dak

De lichtkoepel van de TubeLight is vervaardigd uit zeer helder materiaal. Bij het ontwikkelen is gebruik gemaakt van computersimulaties. Zo is de vorm van de lichtkoepel verbeterd en heeft BIK een reflector toegevoegd.

Reflecteren met buizen

De buis is voorzien van opgedampt zilver waardoor BIK een zeer hoge en langdurige reflectie kan garanderen.

Binnen aanzicht

Door de grote effectieve diameter aan de plafondzijde is de lichtdoorlaat onbelemmerd. Daarbij heeft de diffusor een LTA van 92%.

Maten en mogelijkheden

De BIK TubeLight is verkrijgbaar met een diameter van 250 en 350 mm, in een plat dak- en een schuin dakuitvoering. Naast de verschillende sierringen voor de plafonnière zijn er diverse accessoires voor de BIK TubeLight. Zo kan er gekozen worden voor een kunstlichtarmatuur en – als men het daglicht uit wil doen- de TubeDimmer.

Reageer op dit artikel