nieuws

Visie Binnenstad Groenlo opgeleverd

Geen categorie

De werkgroep Binnenstad Groenlo heeft zijn visie op de ontwikkeling van de binnenstad opgeleverd. Het gemeentebestuur heeft deze visie overgenomen en zal deze aan de gemeenteraad voorleggen. Volgens wethouder René Hoijtink is de ontwikkelingsvisie te beschouwen als een kansenboek om het centrum van Groenlo aantrekkelijker te maken voor inwoners en toeristen.

Visie Binnenstad Groenlo opgeleverd

 

Leegstand aanpakken, het straatbeeld opknappen en meer diversiteit in het winkelaanbod zijn de belangrijkste opgaven die in de visie Binnenstad Groenlo zijn aangegeven. De plannen richten zich op het gebied dat wordt begrensd door Markt, Kevelderstraat, Rabeldersteeg, Lievelderstraat, Europlein en Mattelierstraat. Voor de rest van het centrum wordt komende tijd een visie opgesteld.

 Groenlo nieuwe stadsvisie

Reageer op dit artikel