nieuws

Uitklapbare buitenschoolse opvang door No Label

Geen categorie

In openbare basisschool Het Zand in Utrecht is de eerste uitklapbare BSO in gebruik genomen. Met dit flexibele meubel is het atrium na schooltijd gemakkelijk om te vormen tot een buitenschoolse opvang. Het is één van de drie pilots die de gemeente Utrecht in 2009 is gestart om de wachtlijsten in de kinderopvang weg te werken.

Uitklapbare buitenschoolse opvang door No Label

Architectenbureau No Label heeft Kids Cube ontworpen. In ingeklapte vorm is het een compacte en rustige plek waar scholieren kunnen zitten. In uitgeklapte vorm is het een complete opvanglocatie voor twintig kinderen. Er komen dan tafels, zitbanken en krukjes tevoorschijn, veel kastruimte, een garderobe, privévakjes voor de kinderen, een poppenkast en verschillende themahoeken.

 

 

 

Reageer op dit artikel