nieuws

Onderzoek economische crisis in de architectenbranche

Geen categorie

Na onderzoeken in februari, april en september 2009 heeft de BNA onderzoeksbureau USP Marketing Consultancy opnieuw opdracht gegeven een peiling te doen onder leden over de gevolgen van de economische crisis. Het onderzoek is in de laatste week van augustus uitgevoerd. 26% van de benaderde architecten heeft de enquête ingevuld.

Onderzoek economische crisis in de architectenbranche

 

De bureaus die de gevolgen ervaren 80% van de architectenbureaus ervaart in enige tot zeer sterke mate de gevolgen van de economische crisis. Dit is een daling van 5% ten opzichte van september 2009, toen 85% van de bureaus de gevolgen zo ervoeren.

Uitkomsten crisisonderzoek

Van de ondervraagde bureaus geeft 9% aan getroffen te zijn geweest door de crisis, maar daar inmiddels geen last meer van te hebben. Het percentage bureaus dat de gevolgen van de crisis in (zeer) sterke mate ondervindt is gedaald van 50% (september 2009) naar 43% (september 2010).

Reageer op dit artikel