nieuws

Kanshebbers BNI-prijs 2010

Geen categorie

Donderdag 23 september reikt de Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten (BNI) de BNI-prijs uit aan een jonge interieurarchitect als aanmoediging om verrassende ontwerpen te maken. In mei/juni nomineren de BNI-bestuursleden van elke academie die opleidt tot interieurachitect een kandidaat.

Kanshebbers BNI-prijs 2010

 

 

 

De genomineerden zijn:

Marieke van Dijk (HKU), Gabor Disberg (Rietveld, Amsterdam), Kim Wildhagen (Hanzehogeschool Groningen), Joep Esseling (ABK Maastricht), Eva Rius van Teeseling (Willem de Kooning Academie. Rotterdam), Angela van Gils (Artez Hogeschool voor de kunsten, Zwolle) , Bram Vromans (KABK, Den Haag) en Roos Zondervan (St. Joost, Breda).

 Joep Esseling (Maastricht)ontwierp voor een WOII bunker in Berlijn een kunstboekerij.

De afstudeerwerken van de genomineerden zijn tot 23 september te zien bij Kembo in Veenendaal. Daar is ook de uitreiking van de BNI-prijs.

Reageer op dit artikel