nieuws

Innovaties gezocht voor RijnWaalpad

Geen categorie

Tussen de Rijnkade in Arnhem en de Waalkade in Nijmegen wordt een nieuwe snelfietsroute aangelegd: het RijnWaalpad. Hiermee kunnen fietsers in relatief korte tijd, veilig en snel de files voorbij fietsen. Niet alleen is de nieuwe route een vervoersalternatief voor de auto maar kan het een belangrijke rol spelen in het oplossen van de bereikbaarheids- en mobiliteitsproblematiek.

Innovaties gezocht voor RijnWaalpad

 

 

 

De stadsregio Arnhem Nijmegen, de Fietsersbond, gemeenten en de provincie Gelderland zijn met de ideeënprijsvraag RijnWaalpad op zoek naar innovaties die het gebruik van de nieuwe snelfietsroute verhogen en de kwaliteit verbeteren. Inzenden kan tot 12 januari 2011 in twee categorieën professionals en studenten.

Voor de nummers 1, 2 en 3 in beide categorieën is een prijsbedrag gereserveerd. Mogelijk wordt het beste idee ook uitgevoerd.

Op de website www.rijnwaalpad.nl

 

Reageer op dit artikel