nieuws

Expositie Best of Dutch Design in Shanghai

Geen categorie

De expositie ‘The Best of the Best of Dutch Design’ met werk van de finalisten en winnaars van de Dutch Design Awards 2009 wordt tijdens de Shanghai International Creative Industry Week (SICIW) getoond in het Xuhiu District.

Expositie Best of Dutch Design in Shanghai

Voorafgaand aan de opening zal de lezingenserie ‘100 Minutes of Meaningful Design’ plaatsvinden. Sprekers zijn Nederlandse ontwerpers Wieki Somers (Overall Winnaar Dutch Design Awards 2009) en Joost Roozekrans (Studio Dumbar). De SICIW duurt van 16 tot 21 september.

De expositie is onderdeel van een internationale toer van ‘best of the best’ van Nederlandse vormgeving, en toont werk van bekende vormgevers waaronder Studio Wieki Somers (winnaar Golden Eye 2009, beste overall designer van de Dutch Design Awards), Maarten Baas, Thonik, Philips Design, Gert Dumbar en Jelte van Abbema (Rado Young Designer Award 2009). De expositie en de lezingenserie maken onderdeel uit van het Dutch Design Fashion Architecture programma dat zich toelegt op het versterken van de internationale positie van Nederlands Design.

Reageer op dit artikel