nieuws

Competitie: Architect van het Jaar

Geen categorie

ArchitectenWerk organiseert voor de vierde maal de ‘Architect van het Jaar Prijs’ om de professionaliteit en innovatiekracht van Nederlandse architectenbureaus onder de aandacht te brengen. Voor de winnaar ligt naast de eer en de bijbehorende publiciteit een geldprijs klaar van 5.000 euro.

Competitie: Architect van het Jaar

Deelnemers worden gevraagd om hun visie op de architectuuropdracht  toe te lichten aan de hand van enkele gerealiseerde projecten uit de afgelopen twee jaar. ArchitectenWerk hoopt zo een beeld te krijgen van de verschillende manieren om een architectuuropdracht aan te pakken, mede ten opzichte van professionele of niet-professionele opdrachtgevers. Ook hoopt de website op suggesties om architectuuropdrachten beter te formuleren en/of te organiseren.

De jury bestaat uit Hans Ibelings (voorzitter en hoofdredacteur tijdschrift A10), Machiel Spaan (partner bij M3H Architecten en hoofd Architectuur van de AvB Amsterdam) en Bjarne Mastenbroek en Uda Visser van SeARCH (de winnaars van vorig jaar).

Reserveren voor deelname kan tot 30 september.

Reageer op dit artikel