nieuws

www.NationaleBesteksite.nl met alle bestekteksten en -services

Geen categorie

Vanaf vandaag is de Nationale Besteksite de meest complete en onafhankelijke portal voor het vinden en ontsluiten van bestekteksten en bestekservices voor de bouw die goedgekeurd zijn door Stabu. Naast een volledig overzicht biedt de portal zoekmogelijkheden via een uniek trefwoordensysteem.

www.NationaleBesteksite.nl met alle bestekteksten en -services

 

 

 

De Twee Snoeken, NBD en IPI hebben elkaar – als bouwers van bestekservices – gevonden in een gezamenlijke structuur waarin hun Stabu-goedgekeurde bestekservices optimaal kunnen worden ontsloten. Deze structuur is open en wordt onderhouden door de samenwerkende systeemhuizen. De samenwerking tussen de partijen zorgen voor het grootste bereik binnen de voorschrijvende bouw. De Nationale Besteksite biedt fabrikanten automatisch een directe verwijzing naar hun productpresentaties op NBD-online en Zoeksnoek.

Reageer op dit artikel