nieuws

Kiki en Joost ontwerpen parfumfles

Geen categorie

Dat film- en popsterren, modemerken en modellen een eigen parfum uitbrengen, is intussen de gewoonste zaak van de wereld. Maar een parfum van een dansgezelschap is nieuw. Het Nederlandse dansgezelschap Emio Greco | PC lanceert een eigen unisex parfum in samenwerking met parfumeur Alessandro Gualtieri en ontwerpers Kiki van Eijk en Joost van Bleiswijk.

Kiki en Joost ontwerpen parfumfles

Het parfum van de choreografen Emio Greco en Pieter C. Scholten van het Nederlandse dansgezelschap Emio Greco | PC heet ‘you PARA | DISO, l’essence de la danse’.
De geur is ontwikkeld door de in Amsterdam woonachtige Italiaanse parfumeur Alessandro Gualtieri, die eerder parfums creëerde voor Versace, Diesel, Romeo Gigli en The People of the Labyrinths. De flacon is van de hand van de ontwerpers Kiki van Eijk en Joost van Bleiswijk uit Eindhoven.

you PARA | DISO wordt uitgebracht in een gelimiteerde oplage van 1.000 flacons.

 

Reageer op dit artikel