nieuws

Contact met afgestudeerden Euregio Maas Rijn

Geen categorie

Schunk* wil met het ROOTS project weten hoe het met de inzenders van de Euregionale Architectuur Prijs van de afgelopen twintig jaar is gegaan. Om in contact te komen met deze doelgroep is een tentoonstelling georganiseerd en een prijsvraag.

Contact met afgestudeerden Euregio Maas Rijn

 

 

 

Verder is een website in het leven geroepen die de ontwikkeling volgt van ontwerpers die de afgelopen 20 jaar zijn afgestudeerd aan een van de architectuur hogescholen in Aken, Maastricht, Luik of Diepenbeek.

Na een brede oproep waarop 60 aanmeldingen binnenkwamen zijn 22 bureaus geselecteerd voor deelname aan de expositie die van 12 september tot 31 oktober is te zien Daarnaast hebben 14 bureaus zich ingeschreven voor de ideeënprijsvraag voor een nieuw Schunk* Paviljoen. De winnaar wordt op 11 september bekend gemaakt.

Deelnemende architectenbureaus

De geselecteerde architecten zijn: Anorak, Architecten Broekx-Schiepers, Atelier Raw, Büro für Konstruktivismus, De Gouden Liniaal architecten, DKFS, Far Frohn&Rojas, Gagat International, Hanenberg & Huhs, Hugo11, IFAU, Jens Casper architekt, Jo Janssen architecten, Philippe Dirix architect, Realities: United, Studio for Art and Architecture, Schulz & Schulz, SML architekten, Space & Matter, Specimen Architecture, Studiogruber, Szturharterarchitekten en Wiewiorra Hopp architekten.

Reageer op dit artikel