nieuws

Zes extra werkervaringsplekken in het buitenland

Geen categorie

Fonds voor Beeldende Kunsten Vormgeving en Bouwkunst (Fonds BKVB) biedt zes nieuwe tijdelijke residenties voor ontwerpers aan in São Paulo, Melbourne, Ansan City (bij Seoul), Bogota, Tokio en Yogyakarta. Inschrijven kan tot 31 juli 2010.

Zes extra werkervaringsplekken in het buitenland

Fonds BKVB stopt de komende tijd extra geld in de tijdelijke buitenlandateliers voor ontwerpers. Met een werkperiode van 2 à 3 maanden wil het fonds architecten, stedenbouwkundigen, tuin/landschapsarchitecten, interieurarchitecten en vormgevers met aantoonbare werkervaring in de openbare ruimte in de gelegenheid stellen om in een andere omgeving en cultuur hun werk te verdiepen en daarop te reflecteren. Dit biedt een eerste oriëntatie op een nieuwe markt en schept mogelijkheden internationale contacten op te doen en professionele netwerken uit te breiden. Waar mogelijk wordt deze mogelijkheid ook geboden aan bemiddelaars (beschouwers, curators, theoretici) op het gebied van architectuur en stedebouw.

 

Reageer op dit artikel