nieuws

Station Arnhem op de schop

Geen categorie

Station Arnhem is vanaf zondag 25 juli tot en met zondag 22 augustus vrijwel onbereikbaar per trein. Het station en de sporen gaan op de schop, aldus de Nederlandse Spoorwegen. Alleen vanuit Zwolle en Winterswijk rijden treinen naar Arnhem. Het ontwerp voor de nieuwe OV-terminal is gemaakt door architectenbureau UNStudio.

Station Arnhem op de schop

 

 

Het station krijgt een extra perron. Bovendien wordt gewerkt aan een ongelijkvloerse kruising richting Nijmegen, waardoor treinen elkaar makkelijker kunnen kruisen. Arnhem is door de bouwwerkzaamheden vanuit Utrecht, Tiel en Nijmegen onbereikbaar per trein. De NS zet bussen in vanuit Nijmegen, Ede en Zetten-Andelst.

De NS raadt reizigers aan Arnhem waar mogelijk te mijden of in ieder geval de actuele informatie te checken.

ANP

Reageer op dit artikel