nieuws

Richelle de Jong derde partner DP6

Geen categorie

Met ingang van deze maand is Richelle de Jong de derde partner van DP6 architectuurstudio. Naast de oprichters Chris de Weijer en Robert Alewijnse gaat zij leiding geven aan het bureau. Grote uitdaging voor De Jong is het mede richting geven aan de architectuur van DP6. “Processen en samenwerkingsvormen veranderen en duurzaamheid heeft een centrale plaats; daar liggen nieuwe kansen om innovatief en creatief mee aan de slag te gaan” , aldus De Jong.

Richelle de Jong derde partner DP6

Richelle de Jong (1973) trad in 2000 in dienst van DP6 architectuurstudio. In de jaren die volgde was zij medeverantwoordelijk voor een groot aantal projecten, waaronder de Villa Schipper-De Leeuw in Driebergen, de bruggenfamilie in het Zuiderpark,Rotterdam en het St. Nicolaaslyceum aan de Amsterdamse Zuidas. De Weijer en Alewijnse zijn verheugd over haar toetreding als partner en roemen De Jong voor haar ontwerpkwaliteiten en haar organisatorische en communicatieve vaardigheden.

Reageer op dit artikel