nieuws

Poolen wordt ZEEP

Geen categorie

Poolen Architekten gaat verder onder de naam ZEEP Architecten. Aanleiding hiervoor vormen de recente uitbreiding van de directie, de verhuizing naar het nieuwe creatieve hart van Amersfoort en een uitbreiding van de bedrijfsactiviteiten.

Poolen wordt ZEEP

Het bureau heeft onlangs zijn intrek genomen in de voormalige zeepfabriek van Rohm & Haas in het Oliemolenkwartier. Deze locatie geeft ruimte voor uitbreiding van de activiteiten tot een creatief en architectonisch ontwerplaboratorium, waarin initiatieven, studies en innovaties centraal staan.

De directie is uitgebreid met ir. Ronald van Aggelen. Van Aggelen was reeds werkzaam bij het bureau in de functie van projectarchitect. In zijn rol als mede-directeur/compagnon zal hij samen met Jan Poolen de nieuw ingezette koers van ZEEP Architecten vormgeven en begeleiden.


Jan Poolen en Ronald van Aggelen

 
Het interieur van het nieuwe bureau
Foto Jan Poolen

 
ROC/CSV, Veenendaal
Foto ZEEP Architecten

Reageer op dit artikel