nieuws

De Ideale stad van Ronald Hooft

Geen categorie

Half juli komt het tijdschrift Eigen.Zinnig uit: een eenmalige uitgave van biermerk Grolsch, waarin een ode wordt gebracht aan karakter en eigenzinnigheid in Nederland. Naast Tygo Gernandt en Miss Montreal is een bijdrage te vinden van architect Ronald Hooft.

De Ideale stad van Ronald Hooft

Hooft werd gevraagd om zijn ideale stad samen te stellen uit bekende Nederlandse bouwwerken. In het plan verplaatst beeld en geluid zich naar het Museumplein, wordt Radio Kootwijk een gezellige bioscoop in hartje Amsterdam en wie heeft het nieuwe Stedelijk nodig als je het ideale Gemeentemuseum aan het Museumplein neerzet?

Eigen.Zinnig magazine is vanaf medio juli verkrijgbaar bij 3.000 verkooppunten door heel Nederland. Het blad telt 148 pagina’s en verschijnt in een oplage van 50.000 stuks. De verkoopadviesprijs is 4,95 euro.

 

Reageer op dit artikel