nieuws

Brief aan informateurs door Bouwend Nederland

Geen categorie

Het nieuwe Kabinet staat voor de opgave om enerzijds de overheidsfinanciën op orde te brengen en anderzijds investeringen te stimuleren. Bouwend Nederland heeft informateurs Uri Rosenthal en Jacques Wallage in een brief laten weten dat maatregelen zoveel mogelijk moeten worden gericht op economische groei en herstel van het consumentenvertrouwen.

Brief aan informateurs door Bouwend Nederland

Daarbij dient de overheid volgens de organisatie veel meer in te zetten op publiek-private samenwerking bij de realisatie van belangrijke projecten. Bouwend Nederland onderschrijft daarmee de aanbevelingen van VNO-NCW, MKB-Nederland en LTO Nederland in de groeiagenda ‘Optimistisch – over duurzame groei en werkgelegenheid’.

 

 

Reageer op dit artikel