nieuws

Utrechts debatcentrum TUMULT stopt in huidige vorm

Geen categorie

Met ingang van 1 juli aanstaande houdt debatcentrum Tumult uit Utrecht te bestaan in de huidige vorm. Vanwege financiële tegenvallers uit voorgaande jaren, vonden directie en bestuur van Tumult het niet verantwoord om door te gaan met de bestaande organisatie, ondanks de vele interessante debatten en de grote publieke belangstelling in de eerste helft van 2010.

Utrechts debatcentrum TUMULT stopt in huidige vorm

 

Tumult is in gesprek met de Universiteit Utrecht, Openbare bibliotheek Utrecht en de Gemeente Utrecht om de publieke debatfunctie voor Utrecht in een vorm van samenwerking te behouden. Het streven is om per 1 oktober 2010 het debatprogramma te hervatten.

Nieuws rond de ontwikkeling van de opvolger van Tumult wordt gepubliceerd op de website www.tumultdebat.nl

Reageer op dit artikel