nieuws

Uitreiking Archiprix 2010 in Groningen

Geen categorie

Wie bij de uitreiking van de Archiprix 2010 wil zijn moet naar Groningen reizen. Daar dient het nog niet opgeleverde gebouw van Levenswetenschappen van de RUG als decor voor de bekendmaking van de winnaar.

Uitreiking Archiprix 2010 in Groningen

 

 

 

 

De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de Dag van de Architectuur. In het kader hiervan zijn behalve het ontwerp van Rudy Uytenhaak ook andere recent op het Zernike-terrein gereed gekomen gebouwen te bezoeken. Dit zijn het Tentamengebouw van Onix, de Bernouilliborg van De Zwarte Hond, de Van Olst toren van Skets en de uitbreiding van het WNS gebouw van PvanB architecten.

Stichting Archiprix

De stichting Archiprix is een samenwerkingsverband van de Nederlandse onderwijsinstellingen op het gebied van architectuur, stedenbouw en landschapsarchitectuur, in Amsterdam, Arnhem, Delft, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Rotterdam, Tilburg en Wageningen. Archiprix presenteert jaarlijks de beste afstudeerplannen van deze opleidingen.

De 27 afstudeerplannen zijn van 21 juni t/m 9 juli te zien in de Van Dooren Veste. Kijk voor een volledig overzicht van de Dag van de Architectuur in Groningen op www.dagvandearchitectuurgroningen.nl

Reageer op dit artikel