nieuws

PUUR Interieurarchitecten wint opdracht Universiteit Utrecht

Geen categorie

Interieurarchitectenbureau PUUR uit Merkem heeft een conceptwedstrijd van de Universiteit Utrecht en de daaraan gekoppelde opdracht gewonnen voor de inrichting van het nieuwe universiteitsrestaurant. Dit komt in een historisch pand en een oppervlakte beslaan van circa 700 m2. De verwachte oplevering is in het voorjaar van 2012.

PUUR Interieurarchitecten wint opdracht Universiteit Utrecht

 

Het voorgestelde concept is geïnspireerd op de geschiedenis van de bestaande monumentale panden uit de 17de en 18de eeuw, maar is tegelijk doordrongen van de wetmatigheden van de hedendaagse catering. “PUUR was zo ongeveer het kleinste bureau van de deelnemers en bovendien het enige ‘buitenlandse’. zegt projectmanager Eric Brink van de Universiteit Utrecht. “Het bureau keek niet alleen naar de creatieve kant, maar charmeerde ons ook met zijn doelgerichtheid en kostenbewustzijn. Het was voor ons duidelijk dat hun project niet zomaar een voorstel in een lange rij was en dat is voor een opdrachtgever erg belangrijk.”

Het interieurarchitectenbureau PUUR is opgericht in 2003 door Jan Geysen. Het kantoor is gevestigd in Merksem, aan de rand van de stad Antwerpen.

Reageer op dit artikel