nieuws

Poppodium Watt failliet

Geen categorie

Het Rotterdamse poppodium Watt vraagt faillissement aan. Dat heeft het bedrijf woensdag laten weten. Volgens Watt bleek er in de raadscommissievergadering over het noodlijdende popcentrum niet voldoendedraagvlak voor een reddingsplan. De opvolger van Nighttown, heeft al sindsde opening in 2008 moeite om de eindjes aan elkaar te knopen.

Poppodium Watt failliet

 

Het college van Rotterdam liet eerder al weten geen extra steun aan het uitgaanscentrum te verlenen.

Watt kampte met een aantal problemen. Het pand is onvoldoende geluidswerend. Geld om de zaak te isoleren is bij de eigenaar van het pand echter niet voorhanden. Daarnaast kampt de stichting die Watt exploiteert met een tekort. Kort na de start sprong de gemeente al eens financieel bij.

Reageer op dit artikel