nieuws

Hulp voor wie naar China wil

Geen categorie

Wie zich op de Chinese markt wil begeven, kan zich vanaf nu inschrijven voor een plek bij de Dutch Design Workspace.

Hulp voor wie naar China wil

Dit project biedt een werkplek aan Nederlandse (mode)ontwerpers en architectecten die naar China willen en ondersteunt ze met lokale marketing, relatiebeheer en overheidszaken. De Dutch Design Workspace is vanaf juli volledig operationeel.

Het verzamelgebouw staat open voor kleine en middelgrote Nederlandse ontwerpbureaus, die voor het eerst de Chinese markt betreden of hun internationale zaken willen uitbreiden na al eerder in China te hebben gewerkt. Minstens één van de hoofdontwerpers zal naar China verhuizen om in Shanghai te wonen en te werken met de rest van het (lokale) team. Individuele ontwerpers kunnen met een losse werkplek beginnen.

Reageer op dit artikel