nieuws

Han Westelaken ontvangt Victor de Stuersprijs 2010

Geen categorie

De Victor de Stuersprijs is dit jaar toegekend aan het hoofdkantoor van de Rabobank, een ontwerp van Han Westelaken van Architecten aan de Maas uit Maastricht. De andere genomineerden waren een woonhuis ontworpen door de architect Wiel Arets en een appartementencomplex ontworpen door Charles Vandenhove.

Han Westelaken ontvangt Victor de Stuersprijs 2010

 

 

 

De jury koos unaniem voor het kantoorgebouw van Architecten aan de Maas vanwege de mooie vorm die zich perfect voegt in de situering aan de kopse kant van het bouwterrein, de ingetogen esthetiek van de kleurstelling en materialisering en de inventiviteit waarmee de behoefte aan samenhangende kantoor werkplekken zijn beslag heeft gekregen in het ontwerpconcept.

ceramique Appartementencomplex Avenue Ceramique ontworpen door Charles Vandenhove.

De Victor de Stuersprijs wordt eens in de twee uitgereikt aan een nieuwbouwproject dat een onmiskenbare positieve bijdrage levert aan het stadsbeeld en het culturele erfgoed van Maastricht. Voor de prijs kwamen 93 inzendingen binnen.

Veldstraat
Woonhuis door Wiel Arets Architects

Reageer op dit artikel