nieuws

Bouw A House Tokio gestart

Geen categorie

Vorige week is de bouw van het ontwerp van Wiel Arets Architects voor het A House in Tokio gestart. De eengezinswoning wordt gebouwd op een klein stukje grond in de dichtbebouwde wijk Nishiazabu.

Bouw A House Tokio gestart

 

 

 

Omdat de woning op een klein stuk grond staat zijn de functies gestapeld en verbonden via een wenteltrap. Behalve op de begane grond zijn op de bovenste verdieping de slaapkamers gesitueerd. Hier is ook de keuken gevestigd. De huiskamer bevindt zich op de middelste verdieping.

Bouw A-House gestart

Voor een optimaal uitzicht zijn de ramen in alle gevelzijden geplaatst. De ramen kunnen met schermen worden afgesloten om zodoende de privacy van de bewoners te garanderen. De woning lijkt op, wanneer alle ramen zijn gesloten, op een sculptuur met een glad oppervlak.

Bouw A-House gestart

Bouw A-House gestart

De oplevering van de villa van Wiel Arets Architects is nog niet bekend.

Reageer op dit artikel