nieuws

Ruimte zoekt programma

Geen categorie

De Architect bestaat 40 jaar. Ter ere hiervan organiseert BVR samen met de Architect een middagvullend programma over het vakgebied met onder andere de thema’s stad op maat, een stedenbouw idols voor het bedenken van oplossingen voor het toekomstbestendig maken van een jaren 70/80 wijk.

Ruimte zoekt programma

 

 

 

Andere thema’s zijn: ruimtelijke kwaliteit en mobiliteit, oftewel analoog gamen aan de A4, ontwerpen aan landschap, deel het beeld of project dat bij u opkomt als u aan deze opgave denkt en ruimte voor krimp, interviews en krimpbeelden onder leiding van een tafelheer en tafeldame.

De middag eindigt met een lagerhuisdebat over het thema: Ruimte zoekt programma. Het programma vindt plaats op zaterdag 29 mei van 13.00-17.00 uur op het kantoor van BVR aan de Veerhaven 7.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.bvr.nl

Reageer op dit artikel