nieuws

Onderzoek verplaatsbare woningen

Geen categorie

De Stuurgroep Experimenten Volkshuisvesting (SEV) start een onderzoek naar de ervaringen van ontwikkelaars met verplaatsbare woningen. Volgens de ontwikkelaars worden aan het verplaatsen van woningen vreemde eisen gesteld, zijn er onduidelijke regels en keurt de ene gemeente een woning af, die de andere goedkeurt.

Onderzoek verplaatsbare woningen

 

 

De Stuurgroep Experimenten Volkshuisvesting (SEV) ziet grote voordelen in verplaatsbare of tijdelijke woningen voor bijvoorbeeld starters. De SEV doet daarom onderzoek naar de problemen die aan verplaatsbare woningen kleven.

Inzicht

De resultaten van het onderzoek moeten inzicht geven in de verplaatsbaarheid van verplaatsbare woningen. Mensen die mee willen doen aan het onderzoek of ervaring hebben met verplaatsbare woningen kunnen zich melden op info@prof-consult.nl.

Reageer op dit artikel