nieuws

MONK en Feekes & Colijn samen verder

Geen categorie

Vanaf dit jaar gaan MONK architecten en Feekes & Colijn elkaar versterken. Een nieuwe naam, huisstijl en website worden in de komende maanden ontwikkeld en geïntroduceerd. Bovendien heeft Ernst Feekes, directeur en partner van Feekes & Colijn besloten zijn bakens te verzetten. Zijn plaats is inmiddels overgenomen door Casper Schuuring.

MONK en Feekes & Colijn samen verder

Voormalig architect/directeur van MONK architecten Casper Schuuring vormt samen met René van Gent de directie van Feekes & Colijn + MONK. Deze naam wordt gevoerd in afwachting van de nieuwe naam die binnen afzienbare tijd bekend wordt gemaakt. Het samengaan van beide bureaus is een ingrijpend besluit geweest, maar de verwachtingen zijn hoog. Beide bureaus zijn op een aantal onderdelen complementair en zullen elkaar daardoor versterken.

Het officiële afscheid van Ernst Feekes, voormalig partner/directeur van Feekes & Colijn vindt plaats op 23 juni.

Reageer op dit artikel