nieuws

Luxueus hotel in Den Haag

Geen categorie

Den Haag werkt in de Zeestraat aan een Hilton Hotel. Op de plek waar vroeger een PTT-complex stond komt nu een vestiging van de hotelgroep met bovenop 10 luxueuze appartementen.

Luxueus hotel in Den Haag

 

 

 

Het ontwerp is afkomstig van PBV Architecten uit Wassenaar en 01-10 Architecten uit Rotterdam. De vroegere betonnen constructie is hergebruikt in de nieuwe gebouwstructuur. De architectuur van het nieuwe hotel is afgestemd op de locatie binnen de 19e-eeuwse stadsring van Den Haag.

Ill. afkomstig van www.j2design.net

Het hotelinterieur wordt verzorgd door J2design uit Londen. Door gebruik te maken van subtiele oranje- en bloemenprints in het interieur verwijzen zij naar de Nederlandse geschiedenis en cultuur. Piet Boon maakte het interieur voor de appartementen.

Reageer op dit artikel