nieuws

Koopgoot II in 3D

Geen categorie

Het ontwerp van de Koopgoot II van OMA, ingezonden door Multi Vastgoed, is verkozen tot winnaar van de Virtuele Maquette Prijsvraag. Het project werd unaniem door de juryleden verkozen tot meest geschikte project om door 3D Capacity te laten uit te werken.

Koopgoot II in 3D

 

 

 

3D Capacity won vorig jaar de Quest3D Award met de virtuele maquette van Therme Vals in Zwitserland. Dit jaar wil het 3D-communicatiebureau opnieuw een gooi doen naar internationale 3D-prijzen. Hiervoor ging het bureau, via een prijsvraag, op zoek naar een nieuw ontwerp waarvan het een visualisatie kan maken.

Uit de 54 inzendingen waren behalve de winnaar vier andere projecten genomineerd: Dance Palace, Sint-Petersburg (UNStudio), Hoge Rug, Eindhoven (Jo Coenen & Co / Diederendirrix), IJdock, Amsterdam (Dick van Gameren architecten) en Stadhuis Almelo (Meyer en van Schooten).

 

Reageer op dit artikel