nieuws

Interieurevenement Wine&Design2010

Geen categorie

Nu dit jaar de beurs 100% Design in Rotterdam niet doorgaat, sloegen een aantal interieurmerken de handen ineen om voor collega’s en vakgenoten een alternatief designevenement te organiseren. WINE&DESIGN2010, zoals het initiatief is genoemd, vindt plaats in de showroom van 0900-design, gevestigd in het Hangar36-pand in Den Haag.

Interieurevenement Wine&Design2010

Op donderdag 3 en vrijdag 4 juni presenteren bekende en minder bekende interieurmerken hun nieuwste producten in een ongedwongen sfeer. Het geheel is omlijst met jazzy live muziek, mediterrane catering, goede koffie en een wijnproeverij.

Deelnemers zijn Archiutti, Blå Station, Bon&Co, Business Art Service, De Vos Groep, Functionals, Gamma | Kappa, Guialmi, Humanscale, Kamphuisagenturen, Klöber, Klomp, Kusch & Co, Kvadrat, Luminoso, M4P2, Mooiwerken, Onstein Textiel, Parri, Peter Kos, Svoboda, Thonet, Unseen Products, Vola en 0900-design.

De toegang tot WINE&DESIGN2010 is gratis, evenals het parkeren. Inschrijven kan via de speciale pagina op LinkedIn

De showroom van 0900 Design in Den Haag. 

 

Reageer op dit artikel