nieuws

Droog Design opent hotel om de hoek

Geen categorie

Vlakbij de winkel Droog at Home in de Amsterdamse Staalstraat begint Droog Design een nieuw hotel. Het bestaat uit 10 kamers, een restaurant en een tentoonstellingsruimte en is ontworpen door Atelier Bow-Wow uit Tokio.

Droog Design opent hotel om de hoek

Achter de gevel aan de gracht, die intact is gelaten, realiseerde Atelier Bow-Wow een binnenplaats waarvan het ontwerp is geïnspireerd op de diversiteit van de Amsterdamse historische architectuur.
Het restaurant van het hotel biedt plaats aan nieuwe eetconcepten, die door chefs en ontwerpers worden verzorgd die door het hotel worden uitgenodigd. De diners worden bereid van resten die op lokale markten worden opgekocht en die langzaam eten propageren.
In de plint is ruimte voor een doorlopende tentoonstelling van Droog Design en aanverwante evenementen.

Reageer op dit artikel