nieuws

Daglichttoetreding en wooncomfort beloond

Geen categorie

Architecten, aannemers en bouwmaterialenhandelaren kunnen zich tot 1 september inschrijven voor de VeluxTrophy 2010. De prijs wordt uitgereikt voor woningbouw- of utiliteitsbouwprojecten waarin met Veluxproducten optimale daglichttoetreding en een comfortabel binnencomfort is gecreëerd. Daarnaast wordt expertise in samenwerken beloond. Het winnende project krijgt een trofee en 7500 euro verdeeld over de architect, de aannemer en de bouwmaterialenhandelaar.

Daglichttoetreding en wooncomfort beloond

Er zijn drie beoordelingscriteria. De toepassing van Veluxproducten is er één, net als de gerealiseerde optimale daglichttoetreding en het comfortabel binnenklimaat in het gebouw. Daarnaast is de samenwerking tussen de partijen tijdens het project een eikpunt. De jury bestaat uit Hans Ruijssenaars (Hans Ruijssenaars Architecten), Rob de Groot (manager BouwGarant), Gert Smit (voorzitter HIBIN) en Michel Sombroek (algemeen directeur Velux Nederland). Zij zullen vijftien projecten nomineren die in oktober bekend worden gemaakt. In december vindt de prijsuitreiking plaats.

Reageer op dit artikel